Here at M&P International Freights, we believe in providing you with the best service experience. We offer an extensive range of freight and shipping services to move the different kinds of parcels you have. We would be glad to hear more about your experience with us. 

You can leave us a review on Facebook or browse the reviews left by our other customers below :) 

You can also check out our reviews on Google here!

M & P Freights Antarabangsa
5.0
dikuasai oleh Facebook
Nancy Chia
Nancy Chia
2020-08-24T08:03:20+0000
James is very friendly and helpful. He is able to manage every shipment well and look forward to more shipment in the future.
Sharlene Kang
Sharlene Kang
2020-07-20T06:03:47+0000
James had been very helpful, friendly, and interactive! Received regular updates from his end and package arrived nicely! Kudos to James! ✌️☺️
Elni Mattar
Elni Mattar
2020-06-01T06:22:35+0000
Have engaged service from them for some time now and always received great customer service, prompt response and action from the staff Leon and Annie. Very helpful to answer questions and provide solutions, M&P is especially recommended for those who are new in business seeking guidance and value-for-money services on freight shipping and logistics import matters. 👍
Ben Chan
Ben Chan
2020-05-21T12:57:39+0000
Thanks Ken and Angel for providing timely service to us. Highly recommend them for their service.
Sim Stella
Sim Stella
2019-12-29T16:27:13+0000
Hi Ian & Sharon, thanks for assisting us at R&L, keep us the good job.
Hong Yi Shuen
Hong Yi Shuen
2019-12-27T07:23:49+0000
We found M&P through Ian two years back. Back then, he patiently explained the procedures and shipment costs to us. We chose them without hesitation and that was our best decision :) Ian and Sharon are always very friendly and sincere in clearing my doubts. They do their best to help me solve all my frieght issues! Highly recommend Ian and Sharon 👍
Lee Weijie
Lee Weijie
2019-12-23T01:38:00+0000
I have been working with Joreen since last years and I feel that she is Excellent and fast prompt reply.Even she is on leave or sick, she still prompt reply to me. I'm always very safe with her to handling our shipment. I High Recommend Joreen.
Kelly Pong
Kelly Pong
2019-12-20T03:17:14+0000
very good and satisfied with the prompt customer service by mr ian tan and ms sharon keh, and their teams. very appreciate the kind patience and great support in their works delivered ! continue to keep up the good work too ! thanks !
Daryl Lim
Daryl Lim
2019-12-19T06:16:11+0000
Great service with Ian & Sharon from M&P. Especially Ian was very sincere and helped me to solve the import permit issue. Good staff! Would trust M&P with our future shipment! 👍👍👍
Tan Sock Ling Wenddy
Tan Sock Ling Wenddy
2019-12-16T14:02:11+0000
I refer Clement and Angel, both of them have very professional and helpful, I have work with them about a years n they try to give us better to solve our shipment, thk for your service!!
Chris Sam
Chris Sam
2019-12-16T08:15:15+0000
I have been working with Clement and Angel for about 2 years. They are very helpful and responsible. They help me settled my shipment issues and always give me a good advice. Thank you for their good work.
Catherine Kng
Catherine Kng
2019-12-16T05:58:20+0000
Especially to High Recommended Clement & Angel.In this few year they are provided very professional services to us and always very responsive the good patient with all our request & question.I would highly recommend their service!
Connie Vera
Connie Vera
2019-12-16T05:26:36+0000
Excellent Service & Prompt Reply from Christine! always feel safe with her handling our shipment..She's always being helpful and patience in explaining the shipment & charges to me. Highly Recommend Christine
Warren Chew
Warren Chew
2019-12-12T09:57:56+0000
Competitive rates, reliable service from Angel and CQ. I've stayed with M&P for many years. See no reason to change...which says a lot!👍
Maggie Hee
Maggie Hee
2019-12-12T09:38:39+0000
Highly recommend M&P as they are very helpful, efficient and reliable. Account manager -Clement is easy to contact and he always update shipment status from time to time.Angel for supporting us in documents process and accommodating to my request.they both displayed their compliance in documentation facilitating. working with them make me happy and my job seems so much easier. thank you. 👍🏻
夏沐晴
夏沐晴
2019-12-12T07:27:39+0000
Sharon is very helpful and always accomdate our last min request.Amber from Weng Hock
Oanh Nguyen
Oanh Nguyen
2019-07-01T04:50:48+0000
5 stars!Fantastic service by Leon Tai, Carina and team at M&P. We were having so much trouble finding a way to ship our custom made furniture from Vietnam to Singapore until we found M&P. Leon has been super helpful every step of the way. He's also very responsive. We are so happy our furniture are delivered safely to our home. Thank you so much for your help, Leon, Carina and team!!!
Lim Zyn Gie
Lim Zyn Gie
2019-06-21T02:51:26+0000
Excellent service and prompt replies by Christine. Always feel safe to let her handle my shipment. Highly recommended!
Xuan Lee
Xuan Lee
2019-06-20T07:06:39+0000
The overall service and experience is very good! Christine is always helpful and attentive to my questions and stuffs :) will definitely recommend them to my friends!
Yvette Tan
Yvette Tan
2019-05-13T10:37:12+0000
Highly recommended! Ms Seia is very professional when handling my imports. She show genuine concern and is very helpful every single time. Thank you very much again ❤️
Albert Yow
Albert Yow
2019-05-09T12:49:32+0000
I have been using M&P for my shipment regularly for 5 years already. Their follow up and update is impeccable. Trusted forwarder. Strongly recommended.
Glenn Byrne
Glenn Byrne
2019-04-10T06:32:16+0000
I came across these guys online after receiving poor and disinterested service from a competitor. Sharon and the staff were great. talked me thru the process and offered for next time to do the whole shipping from port to port. I didn't have any worries. paperwork all done and sorted and my crates were delivered perfectly and on time with constant communication. highly recommended especially for inexperienced or one off people who need support.
Blair Spendelow
Blair Spendelow
2019-03-04T02: 37: 15 + 0000
Perkhidmatan profesional yang cepat. Bagi saya, memulakan perniagaan kecil dan tidak biasa dengan proses mengimport barangan, Clement, Angel dan pasukannya sangat menyokong dan membantu.
Yasmin Rahmat
Yasmin Rahmat
2019-02-27T11: 01: 35 + 0000
Nick telah sangat membantu dengan penempatan saya dan sangat akomodatif. Amat disyorkan!
Chan Qi Qi
Chan Qi Qi
2019-02-25T07: 46: 22 + 0000
Saya ingin anda tahu betapa saya menghargai perkhidmatan hebat yang anda berikan sentiasa. Kemahiran komunikasi yang hebat, profesionalisme dan kepercayaan, saya tidak akan teragak-agak untuk membawa pelanggan masa depan ke pertubuhan anda. Desmond Tang & Angel, dilakukan dengan baik!
Jason Low
Jason Low
2019-02-23T14: 09: 08 + 0000
Terima kasih kepada Angel Liau untuk perkhidmatan dan kerjasama yang hebat. Sangat menghargai bantuan yang telah anda berikan kepada saya. Sudah menjadi kesenangan untuk melakukan perniagaan dengan anda.
Junhao Liu
Junhao Liu
2019-02-22T05: 49: 27 + 0000
Telah bekerja dengan Clement dan Angel selama beberapa tahun sekarang, mereka sangat profesional dan membantu dengan semua permintaan saya. Mereka membantu memastikan semua penghantaran saya berjalan lancar dan tepat pada masanya. Ia telah senang bekerja dengan mereka sebagai agen penghantaran saya.
Brie Quek
Brie Quek
2019-02-21T08: 13: 07 + 0000
Syarikat saya bekerja dengan M & P hampir 2 tahun. Nick dan Gina memberikan sokongan yang baik kepada PKS seperti kami. Teruskan kerja yang baik!
Ng Siang Joo
Ng Siang Joo
2019-02-20T15: 04: 40 + 0000
Telah bekerjasama dengan Christine dan Sharon dari M & P untuk beberapa ketika sekarang, mereka berdua sangat responsif dan senang bekerja. Orang yang sangat cekap dan bermanfaat, saya sangat senang bekerja dengan mereka. Terima kasih Sharon dan Christine! :-)
Natalie Lam
Natalie Lam
2019-02-20T10: 10: 19 + 0000
M & P disyorkan oleh rakan saya. Saya menghubungi Clement untuk perkhidmatan pengangkutan. Setakat ini, perkhidmatan itu tidak buruk. Saya akan mengesyorkan perkhidmatan mereka kepada orang lain.
Jun Hao Neo
Jun Hao Neo
2019-02-20T09: 54: 37 + 0000
Saya akan mengesyorkan anda untuk mencari Nick. Dia membantu saya membawa balik barangan saya dari taiwan. Berhemat dan kos yang cekap.
Yvette Kow
Yvette Kow
2019-02-20T09: 47: 32 + 0000
Highly recommend M&P as they are very helpful, efficient and reliable. Account manager -Clement is easy to contact and he always update shipment status from time to time. If you have any problem or question he will try his best to solve and give suggestion! 👍🏻
Ergoworks Singapura
Ergoworks Singapura
2019-02-20T08: 55: 34 + 0000
Perkhidmatan responsif dengan kadar yang kompetitif
Ku QunFang
Ku QunFang
2019-02-20T07: 30: 30 + 0000
M & P menyediakan salah satu daripada kadar terbaik dan kompetitif setakat ini. Pengurus akaun Low Qixian sangat bertanggungjawab dan responsif. Dia akan sentiasa mencuba yang terbaik dan dalam kapasitinya (kadang-kadang lebih banyak lagi) untuk memberikan kadar terbaik dan menampung keperluan dan permintaan penghantaran syarikat kami. Membantu beliau adalah Jeanette, sentiasa menampung dan mencuba yang terbaik untuk memenuhi penghantaran yang diperlukan. Satu syarikat yang anda boleh bergantung pada penghantaran anda.
Bill Jaensch
Bill Jaensch
2019-02-20T05: 13: 32 + 0000
Pasukan M & P International Freight dan Shaun Wong khususnya telah mendapat sokongan hebat kerana perniagaan berasaskan Singapura saya telah beralih dari pra-mula untuk mengimport dan mengeksport pelaksanaan penjualan jualan dan import pembekal. Perkhidmatan pelanggan hebat dari Shaun; walaupun halangan untuk penghantaran telah timbul. Beliau telah bertindak dengan pantas dan cekap untuk menyelesaikan masalah. Ditambah dengan tambang dan tambang yang sangat berdaya saing M & P, tanpa mengira saiz penghantaran saya, perkhidmatan pelanggan Shaun bermakna saya tidak akan menggunakan orang lain untuk keperluan pengangkutan syarikat saya. Contohnya adalah ketibaan selamat di Singapura dari pembesar suara Mojo ini oleh Azzolina Audio
Peggy Lee
Peggy Lee
2019-02-20T03: 16: 31 + 0000
Sangat mengesyorkan M & P dan Nick. Nick sangat membantu, responsif dan profesional. Beliau sentiasa menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai, kecemerlangan dan melaksanakan kadar yang paling kompetitif untuk kami. Bagus!
Vijay Sachdev
Vijay Sachdev
2019-02-20T01: 28: 48 + 0000
M&P - Joreen Prompt reply.If any issue she is always there to follow up closely and solve..Have been working with her for some time now, very reliable, efficient and helpful..Thanks Joreen
Felix Wiguna
Felix Wiguna
2019-02-19T14: 48: 02 + 0000
Receiving a great help from M&P, in freight forwarding service from Door to Port. Good service with competitive price. If you are planning to combine cargos from a few suppliers into one container, this company is highly recommended.Joreen Boo was assigned to handle my case, and she’s been very attentive and replies promptly to your queries :)
Qinghui Rendah
Qinghui Rendah
2019-02-19T13: 23: 05 + 0000
Excellent working experience with Jeanette and Qi xian from m&p. They are contactable at anytime of the day and always do their best to meet our request. Have yet to encounter any hiccups, the service they provide is smooth and seamless.Reliable, responsive, professional and friendly service providers. Definitely deserve praise! Good job! 👍🏻Highly recommend to everyone to engage their services.
Jessie Ying
Jessie Ying
2019-02-19T10: 00: 58 + 0000
good service, swift and professional.👍
Thazin Hnin Phyu
Thazin Hnin Phyu
2019-02-19T09: 56: 10 + 0000
M&P ✈️✈️🛫 Highly recommend, Reliable and Good Service by excellent service providers 👍👍
Dia Sheng Neo
Dia Sheng Neo
2019-02-19T09: 19: 14 + 0000
Ini adalah penghantaran kali pertama saya dari penjual luar negara. Joreen responsif, teliti dan bermanfaat. Kedua-dua item tiba dengan cepat tanpa banyak kekecohan, saya akan menggunakan M & P sekali lagi!
Nikki Chua - Chew
Nikki Chua - Chew
2019-02-19T07: 41: 48 + 0000
Salah satu penghantar yang lebih baik yang kami bekerjasama. Responsif, boleh dipercayai dan berpengalaman dengan kompleksiti penghantaran. Clement dan Angel adalah kedua-dua mata hubungan yang hebat.
Hersen Hersen
Hersen Hersen
2019-02-19T07: 12: 56 + 0000
Qi Xian adalah mesra, profesional dan cepat dalam menjawab e-mel kami dan menyusuli penghantaran kami. Pasti akan melibatkan mereka pada penghantaran berikutnya. Kadar mereka juga sangat kompetitif. Kerja Besar kepada Qi Xian dan pasukannya.
Chin Yee
Chin Yee
2019-02-19T07: 03: 39 + 0000
Look for Joreen in M&P.Friendly person. Good shipping knowledge.Efficient.
Chacco Tlm
Chacco Tlm
2019-02-19T06: 50: 47 + 0000
M&P have always been my 1st choice when come to cargo clearing thks to Low Qi Xian & Jeanette for their efficiency and prompt follow up also Qi Xian will always take extra mile to advice & explain to me which cargo option will be more cost savingAppreciate & thks so much that I can save quite an amount on this
Terence Tan Yong Chiang
Terence Tan Yong Chiang
2019-02-19T06: 47: 53 + 0000
Sangat mengesyorkan M & P dan Joreen telah sangat membantu dan boleh dipercayai, selalu boleh bergantung kepada dia untuk semua keperluan logistik anda. 5 bintang
Sophya Lim
Sophya Lim
2019-02-11T07: 16: 45 + 0000
Shaun sangat membantu dan pergi keluar dari jalan untuk membantu kami dalam keperluan penghantaran kami. Memandangkan kami memerlukan penghantaran untuk acara Krismas amal kami, dia bijak dan membantu kami untuk menyelesaikan isu-isu kritikal yang timbul akibat penghantaran lewat. Kerja yang hebat!
Fab Tan
Fab Tan
2018-12-13T15: 16: 33 + 0000
Bersedia untuk memberikan perkhidmatan seperti yang diperlukan adalah satu perkara, tetapi untuk dapat mendengar permintaan pelanggan dan bekerja bersama adalah perkara yang sama sekali berbeza. Saya rasa perkhidmatan itu sangat peribadi dan mereka sangat teliti, memastikan kepuasan pelanggan dicapai. Saya berurusan dengan seorang lelaki, CQ Syarikat Encik Pang, dan saya sangat berpuas hati dengan nasihat yang diberikan, penyelarasan dibuat dan usaha beliau untuk memastikan bahawa perkara-perkara dilakukan dengan sewajarnya dan tepat pada masanya. Baiklah Pang Pang dan seluruh pasukan dari M & P International. Apa-apa keperluan masa depan untuk pengangkutan antara China dan Singapura atau di mana-mana sahaja, saya tahu saya boleh bergantung kepada kamu. Teruskan kerja yang bagus.
Juragan Kelopo
Juragan Kelopo
2018-11-23T08: 21: 18 + 0000
Pengendalian yang baik, penghantaran cepat, sikap profesional, bentuk komunikasi yang sangat membantu dan baik. Terima kasih Joreen. Bos saya juga gembira.
Viviyen Tan
Viviyen Tan
2018-11-22T09: 08: 03 + 0000
Qixian is always very helpful and patient, he responded on every enquiries that I have, always assist us whenever we have an urgent shipment and follow up closely for the shipment.Very happy to work with him, appreciate his responsible and excellent service. Great job!
Lenz Ong
Lenz Ong
2018-11-20T05: 22: 21 + 0000
Ia boleh menjadi perkara-perkara perkapalan yang sangat menggerunkan di antara negara-negara, terutamanya untuk pemasa pertama, tetapi M & P benar-benar melakukan pekerjaan yang hebat untuk membantu proses itu. Saya bekerja dengan Leon, yang sangat membantu dan rajin sepanjang proses. Beliau melakukan kerja yang baik untuk membantu saya mendapatkan segala-galanya, serta membantu menyelesaikan masalah yang dihadapi sepanjang perjalanan. Akan mengesyorkan sepenuhnya syarikat ini kepada sesiapa yang mencari pengangkut barang.
Anna Soh
Anna Soh
2018-10-19T12: 32: 19 + 0000
Mr. Low Qixian has done a good job with our Shipments be it import or export. He has followed closely and will keep me posted about the status of each and every shipments. Well done Qixian. keep it up ! Anna Soh from Tiancheng Elecfrical Marine Equipment Pte. Ltd.
Justin Ng
Justin Ng
2018-10-01T00: 50: 12 + 0000
Terdapat beberapa kelewatan dalam penghantaran tetapi Melvin sangat membantu sepanjang proses itu.
Elysia Tan Zi Hui
Elysia Tan Zi Hui
2018-09-28T08: 18: 28 + 0000
M & P benar-benar cekap dan bermanfaat apabila ditanya mengenai sebarang pertanyaan. Melvin sangat membantu dengan semua soalan saya. Mereka membantu saya menyelesaikan semua logistik saya. Mereka sangat boleh dipercayai dan saya mempercayai mereka untuk mengendalikan semua penghantaran saya.
Adeline Sa
Adeline Sa
2018-09-28T04: 04: 04 + 0000
Syarikat kami telah berurusan dengan M & P Melvin sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Dia seorang lelaki yang sangat responsif daripada memberikan sebut harga, menghubungi pengirim untuk pengumpulan penghantaran dan kemas kini yang sangat cepat di mana penghantaran dan apabila ia akan dihantar ke pejabat kami. Tidak kira berapa hari anda memanggilnya, dia akan memberi maklum balas kepada anda. Bos saya tidak mudah SILA tetapi Melvin melakukan kerja yang baik, teruskan! Jom ke perkhidmatannya
Benjamin Khew
Benjamin Khew
2018-09-12T05: 09: 33 + 0000
Perkhidmatan cekap dan teliti disediakan oleh Qi Xian dari M & P. Sokongan dan tanggapan beliau yang cepat membuat kerja dengan mereka sangat ragu-ragu.
Ling Ling
Ling Ling
2018-09-04T08: 56: 57 + 0000
Kerjasama yang menyenangkan dengan Nick, perkhidmatan yang cekap dan mesra, sentiasa bersedia untuk membantu walaupun selepas waktu pejabat :)
Tiong Lee Mee
Tiong Lee Mee
2018-08-31T13: 13: 28 + 0000
Perkhidmatan yang sangat baik dari Desmond dan Angel. Terima kasih atas kesabaran mereka dengan saya untuk semua proses perkapalan dan sentiasa susulan rapat untuk penghantaran tiba tepat pada waktunya. Bagus!
Adrian Handoko
Adrian Handoko
2018-08-30T06: 12: 16 + 0000
We were looking for a forwarder in Singapore for our new business. Sent some inquiries to several companies, and "M&P International Freights Pte Ltd" was the fastest to response (less than 10 mins)!!!Our first meeting with Ms. Christine Tan went really well and smooth, where she explained everything patiently and thoroughly with all our questions. With their fast responses; competitive rates; professional staffs; I would highly recommend "M&P International Freights Pte Ltd" to everyone :)Keep up the good job!Glad that we've found this company.
Angela Moon Ng
Angela Moon Ng
2018-08-30T03: 59: 56 + 0000
Kami telah bekerjasama dengan Desmond Tang & Angel Liau dari M & P dalam penghantaran selama tiga tahun. Kadang-kadang bekas penuh, kadang-kadang LCL, mereka TIDAK pernah membiarkan kita turun. Kedua-duanya sentiasa sangat membantu dan responsif.Kami hanya ingin mengucapkan terima kasih banyak atas kesabaran anda dengan kami dalam proses penghantaran ini dan selalu mengikuti dengan teliti supaya kami dapat menerima penghantaran kami tepat pada waktunya.Terima kasih Desmond Tang dan Angel Liau untuk usaha hebat anda dan sokongan yang hebat. Profesionalisme anda telah luar biasa dan kami sangat menghargai usaha anda. Saya sangat mengesyorkan perkhidmatan mereka.
Craig Hapa
Craig Hapa
2018-08-30T02: 13: 41 + 0000
Kami adalah syarikat permulaan dan saya berjaya mencari M & P Int'l Freights di web. Berada di peringkat awal perniagaan, kos pengangkutan menjadi pertimbangan utama tetapi, Christine, yang mengendalikan kebanyakan penghantaran kami sekarang, telah membantu mencari semua alternatif untuk menjimatkan kos dan memastikan garis masa sentiasa dipenuhi. Dia bertindak balas dengan cepat dan kami merasakan bahawa dia bukan hanya 'pihak ketiga' tetapi lebih daripada rakan kongsi dengan perniagaan kami. Amat disyorkan.
Bon Ai Cheng
Bon Ai Cheng
2018-08-20T03: 38: 20 + 0000
Nick sentiasa sangat membantu dan responsif. Dia memberi respons sangat cepat dan menindaklanjuti penghantaran kami dengan sangat teliti. CNY lepas, dia membantu pelanggan kami mendapatkan penghantaran tiba tepat pada waktunya.
Helen Koh
Helen Koh
2018-08-06T00: 41: 02 + 0000
Thanks to Melissa, Desmond and Angel for their good job in all our shipment.Very happy to work with them and they really provide us an excellence service.I would highly recommend their service!
Do Ramon
Do Ramon
2018-08-05T09:17:35+0000
Melissa Ong’s Father is a triad or gangster member or leader I can confirm. Melissa Ong can sue me as she wants.
Do Ramon
Do Ramon
2018-08-04T05:19:58+0000
Melissa Ong if M&P Freight, I think I know the Father. A triad or gang member right?
Shirley Tan
Shirley Tan
2018-08-02T15: 28: 24 + 0000
Kami telah menggunakan M & P selama beberapa tahun dan Joreen telah menjadi orang yang sentiasa bertindak balas terhadap pertanyaan kami. Dia sentiasa bersedia untuk bertindak balas apabila siasatan dihantar. Dia akan mencuba sebaik mungkin untuk memberikan kadar terbaik dan cuba memberikan perkhidmatan yang baik. Teruskan kerja yang bagus!
Edric Hwang
Edric Hwang
2018-08-02T09: 48: 01 + 0000
Desmond dan pasukannya sangat cekap dalam mengendalikan penghantaran barangan dari AS ke Singapura. Komunikasi adalah pantas dan lurus ke hadapan antara kedua-dua pihak yang jelas menunjukkan dedikasi mereka kepada perkhidmatan. Mereka mengendalikan semua perkara pentadbiran dan logistik dengan cekap dan profesional, yang menjadikan proses ini mudah untuk syarikat saya. Kualiti perkhidmatan yang diberikan pasti melebihi jangkaan saya dan saya tidak sabar-sabar untuk penghantaran masa depan kami yang dikendalikan oleh mereka.
Koh Julie
Koh Julie
2018-08-01T18: 10: 46 + 0000
Seorang kakitangan Encik Desmond Tang sangat membantu apabila saya menghadapi masalah dalam membersihkan barang saya. Kadang-kadang saya akan memecatnya selepas tengah malam mengenai barang-barang yang tidak diterima, dia masih akan menjawab mesej saya yang membuat saya merasa sangat dihargai. Dia sangat cepat dalam menyelesaikan masalah saya. Beliau segera menghantar e-mel untuk mengetahui di mana barang-barang saya di Thailand dan selalu membuat saya dikemas kini. Kakitangan yang baik dan boleh didekati bermakna banyak pelanggan. Teruskan!!
Ferdinand Dienst
Ferdinand Dienst
2018-08-01T08: 51: 06 + 0000
M&P came recommended to me by a friend, while sourcing for a freight company a few weeks back. I got in touch with Low Qi who, no matter what time of the day it was, always responded swiftly, kind and professional. Throughout the transport and shipping we faced a couple of challenges regarding my cargo. However, nothing Low Qi didn't have a solution for - he was always on top of things and communicate well between foreign agencies and myself. He went that extra mile to ensure outstanding customer service and it truly showed that he had my interest at heart. Thanks to Low Qi and M&P I always felt at ease and confident that all will arrive complete and save at Singapore Port. Truly a delight to work with such professionals.M&P and the expertise of Low Qi will always be my first choice for freight shipping and i will gladly recommend their services to associates and friends.
Kelly Au
Kelly Au
2018-07-31T09: 17: 19 + 0000
Kami telah menggunakan M & P selama lebih dari 10 tahun sekarang, dan semua kakitangan sangat membantu dengan semua pertanyaan kami. Fleksibel pada semua aspek, pada perkhidmatan pengangkutan atau pengangkutan. Terima kasih kerana Nick dan seluruh pasukan.
Joy Naguit
Joy Naguit
2018-07-27T02: 48: 30 + 0000
Kami telah menggunakan M & P selama lebih dari 4 tahun sekarang, dan Joreen sangat membantu dengan semua pertanyaan kami. Fleksibel pada semua aspek, pada perkhidmatan pengangkutan atau pengangkutan. Terima kasih Joreen dan seluruh pasukan. Cheers! �
Yi Hong
Yi Hong
2018-07-27T02: 28: 04 + 0000
I had an urgent shipment last time and time is really tight. I contacted M&P and served by Joreen and Gina, these two ladies are really helpful and I believe that's the M&P service standard. They help me settled the documentation and everything coordinates well. I really thankful to work with them and looking forward to next shipment. 😉
Jack Ong
Jack Ong
2018-07-26T12: 24: 48 + 0000
Akaun yang sangat baik yang dihidangkan dari Joreen. Sentiasa sangat responsif dan sabar dengan semua permintaan minit mendesak dan terakhir saya. Dia juga mempunyai tindak lanjut dengan teliti sehingga penghantaran penghantaran, membuat kerja saya lebih mudah.
Kim Seng Seow
Kim Seng Seow
2018-07-25T04: 46: 26 + 0000
5 bintang adalah penyataan perkhidmatan dan pembantu yang berdedikasi Seia Wei dalam menyusuli pelanggannya. Permintaan kami semua dipenuhi dan dihantar dalam jumlah masa yang singkat, tidak ada drama yang tidak membingungkan, perkhidmatan 7 bintang pada kadar yang munasabah. Perkhidmatan sensasi.
Ken Tee
Ken Tee
2018-07-24T11: 35: 25 + 0000
Seia adalah super menampung semasa berurusan dengan penghantaran saya, kami mempunyai beberapa invois yang perlu dipisahkan untuk tujuan perakaunan dan semua disediakan dengan segera. Pengiriman adalah lancar dan seperti yang dijanjikan dalam penjadualan masa. Saya telah berlari ke masalah sebelumnya dengan pengangkut barang lain dan akan sangat mengesyorkan M & P.
Johnson N Peng Peng
Johnson N Peng Peng
2018-07-24T05: 38: 26 + 0000
PERKHIDMATAN yang baik
Kelly Chin
Kelly Chin
2018-07-19T04: 08: 43 + 0000
Saya terkejut apabila Desmond Tang ketika saya mencari syarikat fowarder pengangkutan baru-baru ini. Kami mempunyai perbualan yang hebat kerana dia dengan sabar menjelaskan kepada saya tentang penghantaran yang saya periksa dengannya. Walaupun penghantaran saya tidak penting, Desmond sangat ikhlas membantu saya. Beliau memberikan saya kepakaran dan perkhidmatan yang terbaik. Pada masa yang sama, beliau juga sangat responsif dan boleh dipercayai. Di samping itu, saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada Angel Liau kerana menyokong kami dalam proses dokumen dan menampung permintaan saya. Kedua-duanya menunjukkan pematuhan mereka dalam memudahkan dokumentasi. Bekerja dengan orang-orang hebat membuat saya gembira dan tugas saya nampaknya lebih mudah! Terima kasih :)
Avis Tan
Avis Tan
2018-06-14T00: 29: 17 + 0000
I hv been working with Melvin and Angel of M&P and they always provide reliable and excellence service. Melvin always give best rate and work well with Angel for close monitoring and following up with all my shipments so I am worry free. �I worked with Melvin for some shipment to area which not so common like Afghanistan & Namibia,he handled the shipments well without any delay. I hv shipments to India which required documents on timely basis, Melvin & Angel never failed to provide it.I would highly recommend their service.�
Dorene Lly
Dorene Lly
2018-06-13T09: 25: 50 + 0000
Terima kasih Melvin dan Angel untuk perkhidmatan mereka yang baik dan tutup susulan, dan dengan itu, saya tidak perlu risau tentang penghantaran eksport saya.
Winnie Mak
Winnie Mak
2018-04-09T10: 34: 38 + 0000
Telah bekerja dengan Christine dari M & P di kedua-dua penghantaran LCL & FCL selama lebih dari 1 tahun. Dia sentiasa bekerja dengan kadar yang paling kompetitif untuk kami. Dia sangat membantu dan bertanggungjawab, saya tidak pernah risau tentang penghantaran dengan profesional Christine's handlings :) M & P pasti akan menjadi pilihan pertama saya ejen perkapalan.
Triston Ong
Triston Ong
2018-04-06T09: 59: 33 + 0000
Joreen, ahli penting pasukan M & P memberi perhatian kepada setiap aspek dan aspek yang rumit, memenuhi keperluan pengangkutan kami dengan cara yang tidak berkesudahan. Penanda aras mutlak dalam industrinya! Kerja hebat dan saya akan mengesyorkan joreen dan syarikatnya M & P!
Jeanie Koh
Jeanie Koh
2018-04-06T09: 51: 17 + 0000
Perkhidmatan yang baik dan respon pantas dari joreen dan pasukan
Chewy Loh
Chewy Loh
2018-04-05T10: 59: 52 + 0000
Perkhidmatan yang sangat baik dari Nick! Menghargai respons cepat mereka dan sentiasa meletakkan minat pelanggan terlebih dahulu.
Ulasan seterusnya